Steun ons !

 
Alleeerst hopen we dat zowel zakelijk en prive’ goed met u gaat. Deze tijd van pandemie heeft Covid-19 enorme impact op veel mensen maar ook veel schade voor bedrijven. Daardoor zijn meerdere economische activititen tijdelijk stopgezet. Ook onze vereniging is hard geraakt door coronacrisis en het was een tijdje heel erg moeilijk geweest om het hoofd boven water te houden. De bekende versoepelingen, kantine moest gesloten blijven dus geen inkomsten, geen clubs en activititen. Hopelijk komt nu de tijd dat we langzaam weer richting het nieuwe normaal kunnen gaan. We gaan er van uit dat alles weer goed komt. We moeten positief blijven! Steun ons en we zorgen dat alles weer goed komt met uw hulp. 

Steun ons:

Keuze A: Ik word vriend van Speeltuin Vereniging Crooswijk. Voor slechts 30,00 euro per jaar draagt u ons een warm hart toe en kunnen wij leuke dingen regelen voor kinderen, bijvoorbeeld een dagje uit.

Keuze B: Ik steun de vereniging om meer leuke dingen te kunnen organiseren voor alle bezoekers met Kerstvlooienmarkt, die georganiseerd wordt op 22-23-24 december . Voor een minimum bedrag van 100 euro komt uw bedrijfsnaam met uw logo op onze website onder sponsors en op het nieuwsbrief die maandelijks digitaal wordt verstuurd naar onze leden, gedurende 6 maanden.

Keuze C: Ik wil materialen of iets anders sponsoren. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.