Paasbrunch voor leden

Paasbrunch 2022 – zondaag, 17 April van 10.00-14.00 uur
Het is weer bijna Pasen, een van onze favoriete lentefeesten en daar hoort traditioneel een lekkere paasbrunch bij. Wij organiseren elk jaar een leuke brunch voor onze leden en dat is heel gezellig. Met lekkere gemakkelijke paasrecepten kunnen kinderen een onvergetelijke tijd met elkaar doorbrengen aan tafel. Daarna is het altijd fijn om voor hen leuke activiteiten te voorzien zoals paaseirenzoektocht met Paashaas, eiren beschilderen, knutselen en spelletjes.  Voor kinderen van 3 tot 5 jaar hebben wij een storytime en leuke verrassingen!
Vanaf nu tot en met 30 Maart kunnen onze leden hun kinderen opgeven voor de Paasbrunch. Zorg dat u uw lidmaatschap hebt voldaan voor 2022 om teleurstelling te voorkomen! Uw inschrijving wordt automatisch op de lijst genoteerd nadat uw contributie is gecontroleeerd.
Graag het formulier volledig invullen. Dank voor de medewerking.

NIET LEDEN KUNNEN MEEDOEN VOOR € 10,00 PER KIND.

Pasen (covid) 2021