9 november 2022 Door admin

Kerstvlooienmarkt in Crooswijk

Dit jaar organiseert Speeltuin Crooswijk een Kerstvlooienmarkt in samenwerking met Roodbol evenementen en Buurtlab. 

Kom een bewonder de gezellige versierde kraampjes met kleding, schilderijen, accessoires, kerstkaarten en nog veel meer.

Geniet van de muziek en een bezoek van de echte kerstman. Live muziek van Anja op zaterdag, 24 december van 14.00-18.oo uur. Schaatsen en laat je verrassen met leuke sport en spel op de ijsbaan. Horecaplein is aanwezig met gluhwein, warme chocomelk met slagroom, snert, oliebollen en nog veel meer. Ook is er een kerstbingo voor volwassenen en gewoon gezellig een kerststuk maken. 

 

En dat allemaal in 3 dagen in Speeltuin Crooswijk, vanaf 22 tot en met 24 december van 12.00-19.00 uur.

 Entree is gratis. 

Wij vragen wel een bijdrage voor de kerstbingo, kerststukjes maken en kerstknutselen voor kinderen !

 
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Kramen te huur. Klik op het beeld.

Verkoop van kleding, accessoires, kerstkaarten, schilderijen en nog andere spullen mogelijk. Verhuur van kramen kunt u terecht bij Roodbol evenementen.

KERSTLAMPIONNENOPTOCHT

De lampionnenoptocht van Speeltuin Vereniging Crooswijk vindt plaats op donderdag 22 december. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 18:00 uur.

Doe je mee?
Meld je dan nu aan via het formulier hiernaast. 
Vanaf 17.45 uur kun je je gratis lampion ophalen in de zaal van Speeltuin Crooswijk.
Gratis lampionnen geldt alleen voor de eerste 50 kinderen die zijn aangemeld.
Samen lopen we dan door de mooi verlichte Crooswijk. De route loopt vanaf de speeltuin- langs Exercitiestraat op de pad langs de kerkhof – Paradijslaan – Rusthoflaan – Crooswijkseweg – Crooswijksestraat -en terug naar speeltuin. We vertrekken om 18.00 uur.
Breng je ouders, grootouders of anderen gezellig mee voor deze sfeervolle kerstoptocht.

Voor iedereen die zich heeft aangemeld krijgt nog een bericht van ons een week van tevoren.  De reactie/bevestiging print je uit en neem je mee, zodat je op vertoon hiervan de gratis lampion in ontvangst kunt nemen.

Natuurlijk ben je ook eerder van harte welkom op 22-23-24 december! De kerstmarkt en de leuke winteractiviteiten starten vanaf 12.00 uur en zijn allemaal gratis toegankelijk.